Program


Fantázia - Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Színházi Fesztivál
5

Fantázia - Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Színházi Fesztivál

Nagy kalandra indulunk, először egy hatalmas fantáziavilágba, aztán egy miniatúrába, amibe tán bele sem férünk. De bízzunk magunkban, a testmozgásban, és máris készen állunk az utazásra. Rajta! Nézzünk körül a világban! Vizespalack? Fakard? Léggömb? Bármi megfelel, ha át kell szelnünk az égboltot! De hol keressük ezeket a csodás kalandokat? Pontosan ugyanabban a világban, ahol létezünk.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 22. szombat, 12:30

Oh! My Life Movement Theatre(Dél-Korea): Fantázia 

szöveg nélküli  kortárs táncelőadás gyerekeknek

6 éves kortól

50 perc

Rendező, koreográfus: Neongcool Park

Díszlettervező:  Geuk Zuck  

Világítás tervező: Yunhee Kim  

Színpadmester: Insik Kim  

Menedzser: Jinsol Yum 

Szereplők: Wonsuk Choi, Eunkyoung Kim, Myunghoon Park, Seungrok Kim, Youngrye Lee, Neongcool Park 

 

Nagy kalandra indulunk, először egy hatalmas fantáziavilágba, aztán egy miniatúrába, amibe tán bele sem férünk. De bízzunk magunkban, a testmozgásban, és máris készen állunk az utazásra. Rajta! Nézzünk körül a világban! Vizespalack? Fakard? Léggömb? Bármi megfelel, ha át kell szelnünk az égboltot! De hol keressük ezeket a csodás kalandokat? Pontosan ugyanabban a világban, ahol létezünk. Ahol mindig is voltunk.

Az előadás végén a Koreai Kulturális Intézet szervezésében koreai tematikájú játszóházi foglalkozásra várjuk a gyerekeket.

 

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!