Program


ÉVADZÁRÓ 2022/2023

ÉVADZÁRÓ 2022/2023

Lassan lezárjuk a 2022/2023-as évadunkat. Eltelt egy újabb évad. Az ötödik. S az első, amelyik teljes egészében végigment. Ezt megünnepeljük! Volt itt minden...  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 23. péntek, 20:00

Nézettségben messze túlteljesítettük a tervezettet, hát még a realitást, hehe! Támogatásban viszont alulteljesítettek a döntéshozók, így maradt az az egyetlen esélyünk, hogy a Nézők érdeklődésére és jóindulatára bízzuk jövőnket. Ha ez a programunk megvalósul, akkor sikerrel jártunk. Persze sosem elég, hiszen tervezzük a jövőt, s továbbra is a Nézőkre, mint egyetlen támogatóinkra alapozzuk működésünket.

Évadzáró műsorunk a népszerű acoustic estjeink best of összegzéseként várja az érdeklődőket, és az esetleges (továbbra is) támogatóinkat. Cziczó Attila énekel és gitározik, s a csendeket kihasználva nagyon sokat mesél. Színházunk alapítója, író-rendezője ül a pódiumon és szórakoztat - miközben egymást váltják a FÉM színészei, alkotói, hogy együtt emlékezzenek a 2022/2023-as évad legszebb pillanataira. Sőt, igen gyakran dalra is fakadnak!

Várunk mindenkit! Éljen a nyár!

(A helyfoglalás egy jelképes összegbe kerül, de aki szeretne támogatni bennünket, megteheti a fizetésnél: Támogató jegyek az alábbi összegekért vásárolhatók: 10 000 Ft, 25 000 Ft, 50 000 Ft, 100 000 Ft. Köszönjük.)

Ajánlatunk


zenés party két részben

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!