Program


Etyeki majális

Etyeki majális

Etyek vendége lesz májusban a Játékszín - Menopauza musical koronázza meg az ünnepi majálist

Aktuális előadások



műsorvezető: Csonka András

Program:

Szabados Ági és a Libertine
Harley Davidson bemutató
Hajdu Steve stand-up
Bereczki Zoltán koncert
Falusi Mariann koncert
Színházi egyveleg sikereinkből
20.00 Menopauza előadás

Május 4-e egy igazi nagy találkozás lesz, ahol csodás környezetben, egyszerre lakhat jól a test, a szellem és a lélek. A nap folyamán Bereczki Zoltán akusztik koncertje, Falusi Mariann-koncert, színházi egyvelegek, Hajdú Steve stand-up színesitik a programot. A nagyszínpadon Csonka András lesz a házigazda, a kisszínpadon pedig a Libertine irodalmi reggelik megálmodója, Szabados Ági beszélget művészeinkkel. Beszélgetőpartnerei lesznek Pásztor Erzsi, Eszenyi Enikő, Hernádi Judit, Szerednyey Béla, Nagy Sándor, Dobó Kata, Zsurzs Kati, Hirtling István, Kerekes József, Kolovratnik Krisztián.
Repertpoárunk legfényesebben tündöklő csillaga a Menopauza, ami rekord idő alatt ért el a 300. előadásig. A téma, bár sokunkat érint, ritkán jelenik meg a nyilvánosságban. A színpadon négy díva, négy csodálatos nő, akik mesterei a humornak és varázslatosan énekelnek… A történetük ma játszódik, a new york-i Bloomingdale’s áruházban – de játszódhatna a világ bármelyik más áruházában is. A szereplőinkkel is megesik az... amiről nem szeretünk beszélni. Mert tabu. De mi most megdöntjük. Ismerős sorsok, világhírű slágerek, ellenállhatatlan humor. Díváink: Hernádi Judit, Náray Erika, Szulák Andrea és Tóth Enikő. Nem túlzás állítani, hogy nem tudjuk eleget játszani.
Hagyományteremtő majálisunk igazi kuriózuma lesz a borvidék programpalettá- jának, lehetőséget biztosítva arra, hogy a közönség testközelből, egy egészen más környezetben találkozhasson a régi és új kedvencekkel.
Csatlakozzon hozzánk és ünnepeljük együtt a hazai gasztronómiát és kultúrát!

Esemény: Játékszín a Sonkamesternél (Etyeki majális)
Helyszín: Sonkamester 2091 Etyek, Újhegyi út ( https://maps.app.goo.gl/nnDKS1eLkJYstbPz9) A Waze-be elég beütni, hogy Sonkamester és már meg is találta.
Időpont: 2024. május 4 (szombat) 15:00 és 22:00 óra között
Kapunyitás 14:00 órától
Jegyek elővételben vásárolhatók meg az esemény napján kapunyitásig az online jegyirodákban és jegypénztárunkban egyaránt.
Helyszíni jegyvásárlásra csak az aktuálisan szabad kapacitások függvényében lesz lehetőség.
Rossz idő esetén az eseményre 2024. május 5-én kerül sor (esőnap). Ha esőnapon sem tartható meg az esemény, akkor a jegyek 30 napon belül visszaválthatók.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!