Program


ETHNO HUNGARY koncert

ETHNO HUNGARY koncert

Országhatárokon, óceánokon és kultúrákon átívelő utazásra invitálunk minden kalandos kedvű zenerajongót! Felnőtteket és gyerekeket, nagymamákat és nagybácsikat, jóbarátokat és első randisokat egyaránt várunk a Lóvasútra, egy egyszeri és megismételhetetlen zenés-táncos eseményre!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 30. vasárnap, 16:00

Az Ethno Hungary projektzenekar 25 tagja 15 különböző országból érkezik, és ebben a felállásban csak egyetlenegy alkalommal koncerteznek Budapesten. Valódi világzenei produkcióban lesz részünk, melyet a kultúrák közti elfogadás és kíváncsiság hív életre egy balatoni alkotótábor keretében, közvetlenül a koncertet megelőzően. Egy évvel ezelőtt az akkori tagokkal hatalmas sikert aratott az első Ethno Hungary koncert, idén pedig új zenészekkel és teljesen új repertoárral egy új utazásra repít minket a zenekar ezen a hihetetlenül izgalmasnak ígérkező délutánon.

A műsorban szereplő dalok révén megismerkedünk különféle népek és kultúrák jellegzetes dallamvilágaival, ritmusaival, saját nyelvükön és tradicionális hangszereiken előadott történeteivel. Sőt, a táncoslábúak örömére még néhány könnyen megtanulható néptáncot is bemutatnak a zenészek, így bátran csatlakozhat a közös táncba, aki nem fél új dolgokat kipróbálni!

Az Ethno Hungary mindenkit magával ragadó produkcióját nem érdemes kihagyni!

Az Ethno Hungary koncert és alkotótábor szervezői: Babel Camp, Jeunesses Musicales Hungary

Támogató: Jeunesses Musicales International

Ajánlatunk


A Pintér Béla és Társulata tavalyi, nagysikerű bemutatója, a társulat tagjai mellett Rezes Judit, Szabó-Kimmel Tamás és Gálvölgyi János közreműködésével.

Szabadtéri házibuli a '90-es évek legnagyobb slágereivel a Nagyerdei Víztoronyban!

Ajánló


A Csillagszemű Táncegyüttes idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. A jubileumi év keretében több helyszínen is bemutatkoznak a Csillagszeműek különböző csoportjai…

Színpadra lép a világhírű Hillsong UNITED, továbbá Matt Maher, Caramel, az Új Forrás, Pintér Béla, Pajor Tamás, a Dics-Suli, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!