Program


Ernest és Célestine: A dallamok útján (Ernest et Célestine-Voyage en Charabie)

Ernest és Célestine: A dallamok útján (Ernest et Célestine-Voyage en Charabie)

Ernest és Celestine a legjobb barátok, akik mindig minden kalandba együtt vágnak bele. A medve és az egér ezúttal Ernest szülővárosába mennek - itt élnek ugyanis a világ legtehetségesebb zenészei. Megérkezésükkor azonban rádöbbennek, hogy már évek óta be van tiltva a zene.  több

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Aktuális előadások



R.: Julien Chheng, Jean-Christophe Roger | 80 perc | Francia nyelven, magyar felirattal

Ernest és Celestine a legjobb barátok, akik mindig minden kalandba együtt vágnak bele. A medve és az egér ezúttal Ernest szülővárosába mennek - itt élnek ugyanis a világ legtehetségesebb zenészei. Megérkezésükkor azonban rádöbbennek, hogy már évek óta be van tiltva a zene. Új barátaikkal és egy titokzatos álarcos bűnözővel együtt Ernestnek és Celestine-nek mindent meg kell tennie, hogy visszahozzák az örömöt a medvék földjére.

Ernest et Célestine-Voyage en Charabie
R.: Julien Chheng, Jean-Christophe Roger | 1h 20min | Animation, Famille |En français, sous-titré en hongrois


Ernest et Célestine retournent au pays d’Ernest, la Charabie, pour faire réparer son précieux violon cassé. Ils découvrent alors que la musique est bannie dans tout le pays depuis plusieurs années. Pour nos deux héros, il est impensable de vivre sans musique ! Accompagnés de complices, dont un mystérieux justicier masqué, Ernest et Célestine vont tenter de réparer cette injustice afin de ramener la joie au pays des ours.

Ajánló


Naine kütab sauna fekete-fehér észt dráma, 69 perc, 1978 észt, orosz és francia nyelven, magyar és angol felirattal

magyar dokumentumfilm, 91 perc, 2024 eredeti nyelven, magyar felirattal

Lemmy Caution egy idegen galaxis fővárosába, Alphaville-be érkezik, hogy felvegye a kapcsolatot az ügynökökkel, akik az ő bolygójáról utaztak oda,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!