Program


Én, Te, Mi című komédia
2

Én, Te, Mi című komédia

párkapcsolati komédia a Láthatáron Csoport előadásában
16 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 26. szerda, 19:00

Téma

Előadásunk komédia, témáját a párkapcsolatokra jellemző helyzetek és történetek adják. Mit kezd egymással egy férfi és egy nő, ha az egyik mást akar, mint a másik? Ha más a ritmusuk? Ha más dolgok fontosak számukra, mást gondolnak a gyermeknevelésről? Mennyire kell megfelelni egymásnak és mi változik az évek során? Össze lehet-e valaha hangolódni? Az előadás célja, hogy egy olyan komplex közösségi színházi élményt nyújtson a résztvevők számára, amelyben lehetőségük nyílik saját kapcsolati mintáikra, problémáikra és élethelyzeteikre rátekinteni, azokra reflektálni, azokról közösen gondolkodni. A vizsgált élethelyzetekre kellő távolságból tekintünk rá, ebben segít az előadás átszövő humor és a játékmester.

Forma és időtartam

Előadásunk részvételi színházi előadás felnőttek számára. Magját az alkotók által összegyűjtött párkapcsolati élethelyzetek adják, amelyeket a színészek improvizációja alapján Nagy Orsolya író-dramaturg öntött formába. A bemutatott jelenetek közt a játékmester által vezetett, a nézőkkel folytatott beszélgetések és játékok kapnak helyet a bemutatott jelenethez kapcsolódóan. Ebben az ún. részvételi részben természetesen nem kötelező részt venni, csupán az beszél vagy játszik, akinek kedve van. A nézőknek egy ponton arra is lehetőségük van, hogy egy bizonyos jelenet szereplőit „instruálják”, és javaslataik alapján a színészek újra eljátsszák a jelenetet. Az előadás hossza bő másfél óra.

Helyszín és nézőszám

A Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényház (Tata, Tópart utca 19.) Malom és Kacsa Pódium színházi előadásoknak és érdekes, változatos témájú előadásoknak ad otthont. Az előadás után a szórakozástól jóllakott, de már vacsorára megéhezett nézők a Bisztró kellemes és impozáns környezetében választhatnak finom ételfogásokat (mely nem része a jegyárnak). 

A Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényház nevét az otthonát adó három vízi malom után kapta, melyek műemlékként díszítik a tatai Öreg-tó parti sétányát. Az ódon és a modern házassága az épületkomplexum, ötvözete a hagyományőrzésnek és korszerűségnek. A régi malmok a XVIII. században épültek és az eltelt 300 év kopásának nyomait teljes mértékben tűntette el az átfogó felújítás, mindezt olyan színvonalas építészeti és technikai megoldásokkal, amiért 2021-ben a Malom és Kacsa lett a Business Traveller magazin által kiadott Business Excellence díj győztese a „Új piaci szereplők” kategóriában. Csodás miliő kültéren és belső tereinkben egyaránt! 

Tata Budapesttől csupán 60 km az M1-es autópályán, így a távolság inkább közelség és a vizek városa közel van Komárom-Esztergom megye nagyobb városaihoz. 

A Malom és Kacsa Pódium színházi előadásoknak és érdekes, változatos témájú előadásoknak ad otthont. Célja, hogy támogassa a művészetet, bővítse a kulturális helyszínek számát, gazdagítsa a szórakozási alternatívákat.  Az előadás után a szórakozástól jóllakott, de vacsorára már megéhezett nézők a Bisztró kellemes és impozáns környezetében választhatnak finom ételfogásokat (mely nem része a jegyárnak) s melyhez neves chéf garantálja a kulináris élményeket. A Bisztró felett tágas apartmanok is találhatóak azok számára, akiket Tatán marasztal a szép környezet illetve azoknak, akik előre tudják, hogy nem elég a tatai élményből 1 nap. Tágas, 80m2-es terek 6 fő befogadására, stílusos berendezésekkel jól felszerelten és lenyűgöző kilátással a tatai Öreg-tó, a vár valamint az Eszterházy-kastély panorámájára.

Maximális nézőszám: 70 fő

Program hossza: 110 perc

 Képtalálat a következőre: „logo láthatáron csoport”

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

zenés átirat két részben

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!