Program


Én - Mi - Mindenki - Az önmegvalósítás lehetőségei

Én - Mi - Mindenki - Az önmegvalósítás lehetőségei

Pál Feri atya, Prima- és Prima Primissima Közönségdíjas katolikus pap, mentálhigiénés szakember előadása, a Házasság hete rendezvénysorozat részeként.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 12. szombat, 19:00

Életem fő műve én magam vagyok?

Az önmegvalósítás három dimenziójáról, valamint életünk ide kapcsolódó dilemmáiról hallhatunk Pál Ferenc római katolikus pap és mentálhigiénés szakember előadásában. Pál Ferinek, katolikus pap volta ellenére fontos, hogy az előadásai semlegesek legyenek, hiszen bárki részt vehet rajtuk, és nem kell semmilyen vallási, ideológiai elvárásnak megfelelnie. Előadásaira jellemző a strukturáltság és az érintett szakirodalom intenzívó használata, valamint a közvetlen, gyakran csapongó, humoros történetek mesélésére is építő
stílus.

Legyen Ön is részese a "pálferi" jelenségnek, tartson velünk!

A 633/2021. (XI. 18.) kormányrendelet értelmében a rendezvényünk teljes ideje alatt az épület tejes területén a látogatok számára is kötelező a maszk használata.

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!