Program


Elefánt

Elefánt

Hello Debrecen!
ELEFÁNT X Turné szabadtéri állomása a Nagyerdei Víztoronykertben! Ez lesz az egyetlen koncertünk idén Debrecenben, KÁR lenne kihagyni, igaz?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 23. péntek, 19:00

ELEFÁNT - Nagyerdei Víztoronykert

Kapunyitás 19:00

ELEFÁNT

A kerek, jubileumi tizedik szüliévét ünneplő ELEFÁNT az elmúlt évtizedben egy igazi kreatív alkotói közösséggé formálódott, akik folyamatosan kutatják az újat.

Az Elefánt sokféle szempontból kuriózum a magyar zenei életben. Tényleg nehéz őket ide, vagy oda sorolni. Alternatívnak túl elektronikus, elektronikusnak túl hangszeres, szomorúnak túl vidám. A zenekar, ami sokáig úgy aposztrofálta magát: “Filmzenéket írunk nem létező filmekhez!” – immár a kezdet végén ígéri, hogy ez ismét valami új kezdete…és hát nem szokásuk a levegőbe beszélni.

Szóval az Elefánt idén elfújja a szülinapi gyertyát a tortán és utána az arcunkba nyomja Debrecenben is!

Ajánlatunk


Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!