Program


Elátkozott barlang

Elátkozott barlang

Színes, szinkronizált
szlovák családi film, 98 perc
Rendező: MARIANA ČENGEL-SOLČANSKÁ
Szereplők: TEREZA BEBAROVÁ, DOMINICK BENEDIKT, PREDRAG BJELAC

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 16. vasárnap, 15:00

A családi mese legendák és mítoszok korába kalauzol vissza. Az erdő mélyén található egy varázslatos barlang, amelyben olyan sok só található, hogy évszázadokon keresztül megélhetést nyújtott az embereknek és prosperitást hozott el a királyság számára. A barlangnak azonban van egy titka, amit mindössze a király és megbízható harcosa ismer. Amikor egy nap a király meghal, és két fia rivalizálni kezd a trónért, kezdetét veszik a nehézségek. És ha még mindez nem volna elég, egy nap a barlangot eltorlaszolva találják, amellyel veszélybe sodródik az egész királyság.

Az Elátkozott barlang a kelet-európai mesefilmek klasszikus világát idézi meg. Látványos, nagyszabású fantáziatörténet klasszikus népmesei elemekkel, a jó és a rossz harcával, ármánnyal, varázslattal, kapzsisággal, szerelemmel. Az Elátkozott barlang családi film kortalan szórakozással.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!