Program


"Együtt-Egymásért-Mindenkiért"
5

"Együtt-Egymásért-Mindenkiért"

Június 5-én, szerdán 19 órakor ismét a József Attila Színház ad otthont az „Együtt-Egymásért-Mindenkiért” elnevezésű jótékonysági gálaestnek.

 több

Aktuális előadásokA tavalyi évhez hasonlóan, idén ismét honorárium nélkül vállalták szorult anyagi helyzetben lévő kollégáikért a fellépést a közreműködő művészek.

Az est során verssel, prózával, operett- és musical részletekkel, tánccal, zenével kedveskednek a közönségnek. A fellépők között szerepel Bodrogi Gyula, Esztergályos Cecília, Nemcsák Károly, Kubik Anna, Mészáros Árpád Zsolt, Voith Ági, Hegedűs D. Géza, Sasvári Sándor, Császár Angela és még sokan mások. A gála műsorvezetője Kökényessy Ági és Kautzky Armand lesz.

A Színházi Dolgozók Szakszervezete Segítsünk Alapítványa az este bevételének fényében segít a szakmabelieknek. Ennek érdekében a hagyományos jegyeken kívül támogatói jegyek is vásárolhatók tizenötezer forintért, melyek online vásárlás során a „TAMOGATO” kóddal érvényesíthetők, így az összeg automatikusan a megemelt tizenötezer forintra vált.

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Egerbe!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!