Program


E-bike túra - egész napos

E-bike túra - egész napos

A Mátra kerékpárral felfedezve még izgalmasabb, főképp egy olyannal, amelynél az erőfeszítés csak annyi, amennyit mi szeretnénk.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Fizikai felkészültség és komolyabb kerékpáros múlt nélküli élménykerékpározás a hegyen?
Igen, van ilyen! Elektromos rásegítőmotoros (e-bike/pedelec) kerékpárjainkat azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének hegynek felfelé menet leszállni a bringáról, nehezen levegőhöz jutni, és csak tekerni, tekerni, tekerni… Ausztriában az utóbbi évek legnagyobb slágere az elektromos rásegítőmotoros kerékpár. Mindez természetesen nem azt jelenti, hogy nem kell kerékpározni, mert a kerékpározás élményét nem akarja elvenni a diszkréten eldugott 500 w-os Bosch elektromos motor. Az intelligens gép saját maga érzi, mikor kell a pilóta segítségére sietnie, s valóban csak akkor segít rá, amikor arra szükség van.
A bringázás okozta élmény akár 50 km hosszan is élvezhető!
Az e-bike flottánk különlegessége, hogy 4 db USA motorral lett felszerelve, így akár 35 km/h sebességig is segíti a használóját a hegyen felfelé!

A kerékpárok átvételi és visszavételi pontja: High-Tech Sportok Bázisa 1. (Mátrafüred, Parádi út 8.) előre egyeztetett időpontban (Minden nap: 09.00-17.00 között).

Ajánlatunk


„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű, fékezhetetlen. A kisebbiknek akad is kérője bőven, de apja nem adja férjhez addig, míg a nagyszájút el nem veszi valaki. Hiába a sok kérő, Makrancos Kata senkinek nem kell. Ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben jelenik meg Petrucchio, akit nem riaszt vissza a feladat. Elhatározza, hogy megzabolázza a gazdag, csinos, vonzó hárpiát.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!