Program


Duma Tech: Csenki Attila, Felméri Péter, Said Dániel

Duma Tech: Csenki Attila, Felméri Péter, Said Dániel

Dumaszínház est

Aktuális előadások



A Dumaszínház technológiai kibeszélőshowja, hírháttérműsora Csenki Attilával, Felméri Péterrel és Said Dániellel. A Duma Tech a techvilág legfrissebb híreitől a retro kütyükig mindenről szól, amiben van áramkör, és ami hatással van az életünkre.

 

Két kézzel építettük fel a kínai nagyfalat, dárdával vadásztunk mamutot és kőből pattintottunk tüzet, míg eljutottunk a 21. századba, ahol a technológiával a Holdra repülünk, de nélküle már a vécére sem tudunk elmenni.

 

 Miért szorongunk attól, hogy telefonon pizzát rendeljünk, ha közben gond nélkül mesélünk a szerelmi életünkről a ChatGPT-nek? És miért ad jobb tanácsot, mint a legjobb barátunk? Vagy a pszichológusunk?!

 Mennyi ideig bírnánk internet nélkül, és butábbnak tűnünk-e, ha minden okos körülöttünk?

Képesek leszünk-e megérteni, hogyan működik az AI, ha az igazat bevallva azt sem tudjuk biztosra megmondani, hogyan működik egy SOKOL rádió?

 A Dumaszínház kockáinak lekerekített élményműsora mindenkinek szól, akinek ugrott már össze a gyomra a gondolattól: „Te jó isten, ha lemerül a telefonom, hogy megyek innen haza?”


Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:

Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK

 

 

 

Ajánló


Szellemes, érzékeny mese az emberi kapcsolatokról. Elegánsan konzervatív és mégis tele modern fordulatokkal, gondolatokkal: egy előadás, amely igazán emlékezetes színházi…

Tasnádi IstvánA fajok eredete Nézőművészeti Kft. A színészek improvizációinak felhasználásával írta: Tasnádi István

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!