Program


Dr. Almási Kitti - Újratervezés

Dr. Almási Kitti - Újratervezés

Indul az új év, tele vagyunk fogadalmakkal, vágyakkal azzal kapcsolatban, hogy 2025-ben végre lefogyunk, kevesebbet fogunk dolgozni, társat találunk, boldogabbak leszünk... Van, akinek sikerül, de sokaknak nem. Min múlik ez?  több

Aktuális előadások



Valóban a saját céljainkért küzdünk, vagy mások elvárásainak akarunk megfelelni? Milyen szerepe, mekkora jelentősége van a rövid, közép- és hosszútávú terveknek? Érdemes ezeket szövögetni?

Egy válás, egy betegség sokszor képes lerombolni azt, amit addig az életünkről gondoltunk… újra kell definiálnunk magunkat ahhoz, hogy végre a helyes irányba tudjunk elindulni az új esztendőben, a valódi céljaink megvalósítása felé. Minden kezdet nehéz, ezt már sokat hallottuk, de hogy lehet megkönnyíteni és hogyan váljunk kitartóvá?

Vendégünk, Dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus, író, előadó, akivel ezeket a sokunkat érintő, foglalkoztató kérdéseket járjuk körbe a 2025-ös esztendő első önismereti előadásán. Tartson velünk, kérdezzen ön is, hogy jól induljon az éve! Várjuk szeretettel!

Műsorvezető: Németh Szilvia

VÁRJUK ÖNÖKET SZERETETTEL!

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!