program


Dobó Kata: A belső külsővé válik

Dobó Kata: A belső külsővé válik

Dobó Kata érkezik, hogy elmesélje nekünk, milyen csatákat vív az életében, és beszél arról is: a legnagyobb küzdelmet saját magával vívja.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: Tirsdag, 14. Maj 2024 19:00

Dobó Katát nagysikerű színésznőként mindannyian ismerjük.

Láttuk ragyogni a filmvásznon és színpadon is- de vajon ez a karrier valóban a csillogásról szól? Vajon az élete olyan gondtalan és könnyed, mint amilyennek a nézőtérről gondoljuk?

Dobó Kata érkezik, hogy elmesélje nekünk, milyen csatákat vív az életében, és beszél arról is: a legnagyobb küzdelmet saját magával vívja.

Coachként mások lelki támasza, miközben egyre tudatosabban halad a saját lelki útján is. Amikor a belső külsővé válik- Dobó Kata előadása.

Aktuelt


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

PÅ PLAKATEN


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Giuseppe Verdi TRAVIATA Opera két részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.