Program


Dés András Erdőkerülő Quartet
5

Dés András Erdőkerülő Quartet

Bár az erdőt nem tudják magukkal hozni ezúttal sem, az einschließlich címmel a BMC Records gondozásában megjelent lemez különleges hangulatát a klub körülményei között is megidézik majd.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 1. csütörtök, 20:00

Dés András Erdőkerülő Quartet

Közreműködik:
Ávéd János - szaxofon
Fenyvesi Márton - gitár
Szandai Mátyás - nagybőgő
Dés András - ütőhangszerek

2019 nyarán Dés András, három zenésztársával, különleges „stúdiót” talált az Erdőkerülő Quartet bemutatkozó albumának felvételeihez: Németbánya és Farkasgyepű közt a Bakony erdeinek egyik eldugott, ember nem járta zugát választották annak helyszínéül. Az amúgy sem hétköznapi körülmények között megszületett lemezen a spontaneitás, a kockázatvállalás és az improvizáció – a jazz alapvető jellemzői – minden eddiginél meghatározóbbak, hiszen Dés András nem vitte magával megszokott hangszer-szettjét, hanem a fákon, a köveken, a vizen, ha úgy teszik, magán az erdőn zenélt. A lemezfelvételt megelőzően annak anyagát, mintegy bemelegítésül, kedvenc magyarországi fesztiváljaikon és klubjaikban, köztük az Opusban is eljátszották, így a felvételekre igencsak felkészülten érkeztek a Bakony rengetegébe. Bár az erdőt nem tudják magukkal hozni ezúttal sem, az einschließlich címmel a BMC Records gondozásában megjelent lemez különleges hangulatát a klub körülményei között is megidézik majd.

Az Opus Jazz Club csak védettségi igazolvánnyal látogatható.
A maszkviselés az étel- és italfogyasztás idejét kivéve kötelező a BMC területén.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

A koncert a Kormány 1290/ 2020. (VI. 5.) Korm. határozata alapján a kulturális intézmények által képviselt terület koronavírus világjárvány okozta gazdasági nehézségeinek enyhítése érdekében született támogatással valósul meg.

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!