Program


Demeter Quartet

Demeter Quartet

A nemzetközileg ismert és elismert muzsikusok, a Tirolban élő Demeter László - alias Dodó - saját kompozícióit adják elő két legutóbbi, Danke… és Brainstorming című lemezéről. Ezek a történetek, igazi filmek, csak éppen a fülünkkel "láthatjuk" őket.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 24. péntek, 19:00

A Demeter Quartet keszthelyi koncertjéhez küldöm a képet és a leírást:

„Demeter László és barátai kiválóan értenek ahhoz, hogy hangszereikkel és zenéjükkel különleges módon, szuggesztíven meséljék el történeteiket...”

(Michael Ternai,Music Austria,Wien)

A nemzetközileg ismert és elismert muzsikusok, a Tirolban élő Demeter László - alias Dodó - saját kompozícióit adják elő két legutóbbi, Danke… és Brainstorming című lemezéről. Ezek a történetek, igazi filmek, csak éppen a fülünkkel "láthatjuk" őket. Szerzemények, melyek sajátos hang és ritmusvilágukkal lebilincselik és elvarázsolják a közönséget. Zene, amely az afroamerikai blues és soul hagyományából merít, és a mai pop, rock, valamint a posztmodern kísérletező játszókedvet használva egyedi módon szól a hallgatókhoz.

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!