Program


Darázs

Darázs

Carla és Heather osztálytársak voltak. Az iskola befejezése óta húsz év telt el, ez alatt az idő alatt a két nő eltérő életutat járt be.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 28. szombat, 19:30

Morgan Lloyd Malcom: DarázsDelta Produkció

Heather jó módban él férjével, Carla, aki négy gyerekes anya, lecsúszott. Amikor Heather váratlanul megkeresi Carlát, aki akkor az ötödik gyerekét várja.

A találkozás során Heather előad egy történetet a férjéről, Simonról, aki őt érzelmileg bántalmazta. Ezért a nő fondorlatos cselt eszel ki annak érdekében, hogy eltüntesse a férjét. Fel akarja bérelni Carlát, hogy intézze el a piszkos munkát. 

A darab fő kérdése, hogy tudjuk-e alakítani a saját sorsunkat. Mennyire határozza meg az elétünket egy-egy traumatikus esemény? Meddig hordozzuk a sebeket, amiket tizenévesként szereztünk? A fordulatos lélektani pszihothriller két volt barátnő életébe enged bepillantást. Rendezőként leginkább az foglalkoztat, hogy megfejstük a gyilkolási vágy mögött rejlő szándékot, felfedezzük a múltban rejtőző sötét kis titkokat. Reményeim szerint egy lebilincselően izgalmas előadást hozunk létre, ahol mindkét színésznőnek igazi jutalomjátéka lesz a szerep.

Szereplők:
Borbély AlexandraKiss-Végh Emőke

Jelmez-és díszlettervező: Balázs Juli

Grafikus: Nagy Gergő

Rendezőasszisztens: Czaba Eszter 

Fordította: Bognár Péter

Rendező: Ördög Tamás

Producer: Kövesd Zsuzsa - Delta Produkció

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!