Program


Danny mesél: Jack, a megmentő
5

Danny mesél: Jack, a megmentő

A Tokapippi-hegység hóbortos lomárusa, Amos, meséli el az ifjú Jack történetét. Miután az összes többi vasútépítő elmenekül a táborban történő különös események miatt, egyedül Jack elég bátor ahhoz, hogy bemerészkedjen a titokzatos erdőbe, és a nyugtalanító történések végére járjon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 27. vasárnap, 10:30

Danny mesél: Jack, a megmentő

Zenés előadás bábokkal és különleges hangszerekkel

Időtartam: 45 perc

Bábszínházi előadások a Lóvasúton!

A Tokapippi-hegység hóbortos lomárusa, Amos, meséli el az ifjú Jack történetét. Miután az összes többi vasútépítő elmenekül a táborban történő különös események miatt, egyedül Jack elég bátor ahhoz, hogy bemerészkedjen a titokzatos erdőbe, és a nyugtalanító történések végére járjon. Kalandja során találkozik az erdőben élő szokatlan teremtményekkel, mint például a ragacsos farkú Loposszumokkal, a toboz-dobáló Mögébújóval és a borzalmas Furmányos Ormányossal. Jack, a kalapjában fészkelő Lükeröpke segítségével minden akadállyal megküzd, és ezáltal a vasútépítők is visszatérhetnek, hogy együtt befejezzék a vasutat. Az egész mesét keresztülszövik az Appalach-hegység népzenéjére emlékeztető dalok, sőt mi több, a történetben szereplő összes különleges lényt egy-egy egyedi, házi készítésű hangszer testesíti meg.

Író: Sándor Anna, Danny Bain

Zeneszerző: Bain Melinda és Danny Bain

Tervező: Mátravölgyi Ákos (Blattner-díjas)

Rendező: Szántó Viktória

Játssza: Danny Bain

Danny Bain amerikai származású zenész, zeneszerző, mesélő és bábszínész, 2010 óta él Magyarországon. Különleges, zenés gyerekelőadásainak nagy rajongótábora van országhatáron innen és túl.

A Kabóca Bábszínházban bemutatott Kodzsugukila, a boszorkány előadás a IX. Gyermek- és Ifjúsági Szemlén különdíjat kapott és Danny a „Kodzsugukila, a boszorkány” előadásban nyújtott kiemelkedő alakításáért a 2018-as Kolibri Évadnyitó Fesztiválon elnyerte a Michel Indali-díjat.

Előadásaiból készült mesekönyve (Ez nem az apu hangja!) bekerült év 50 legjobb Gyermek- és Ifjúsági Könyve közé, és a Szép Magyar Könyv díjat is elnyerte.

A rendezvényen való részvétellel a látogatók megismerik és elfogadják a Lóvasút házirendjében foglaltakat.

Ajánlatunk


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Ajánló


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Alan Turing, avagy "egy rejtett zseni élete" című előadás arra tesz kísérletet, hogy más szemszögből, közel hozva Turing alakját a…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!