Program


Csoportterápia

Csoportterápia

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 23. csütörtök, 19:10

Adott egy kultúrház, ahová áthelyezték a terápiát. Adott hat ismeretlen ember, hat személyiségzavar és egy meg nem érkező helyettesítő orvos. Mennyit hazudhatunk magunkról önmagunknak és másoknak azért, hogy túléljünk, megfeleljünk, beilleszkedjünk, hogy észre vegyenek, hogy befogadjanak, hogy szeressenek? Megéri-e felvállalni magunkat azért, hogy helyre billentsük az életünket? A válasz nem nagy titok: IGEN. Ezt boncolgatja fergeteges humorral az elmúlt évek legsikeresebb magyar musical komédiája… pardon: mjúzikel kámedije. Szente Vajk, Galambos Attila és Bolba Tamás díjnyertes alkotását, ahol eddig bemutatták, ott évekig műsoron is maradt. Garantált a nevetés, a jó zene és egy nagy adag önvizsgálat! Szóval a színházjegye mellé egy ingyenes terápiát is kap! Ellenállhatatlan ajánlat!

(14 éven aluliak számára nem ajánlott!)

I. helyár 4.000 Ft
II. helyár ELFOGYOTT

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az Aréna Savariában.

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!