Program


Cserháti Emlékkoncert

Cserháti Emlékkoncert

Az esten elhangzó dalokat két kiváló énekesnő, Szulák Andrea és Koós Réka előadásában hallhatjuk a Stúdió 11 Zenekar kíséretében.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 11. hétfő, 19:00

Cserháti Zsuzsát a második popgeneráció egyik legkiemelkedőbb egyéniségét tartják számon, kritikusok szerint a hazai poptörténet legjobb énekhangja volt az övé. A ’70-es évek egyik legtöbbet foglalkoztatott énekesnője, a ’80-as években azonban háttérbe került, majd mintegy másfél évtizedes kihagyás után 1996-tól Magyarország legnagyobb sikerű visszatérését mondhatta magáénak.

Ajánlatunk


Egy árva gyermekekből álló csapat és egy rendkívüli felnőtt, egy nemes lelkű művész a háború sújtotta Magyarországon. Varázslatos történet hűségről, bátorságról, barátságról és emberségről az embertelenségben.

Ajánló


Puccini: Messa di Gloria László Boldizsár, Kendi Lajos – ének Budapesti Akadémiai Kórustársaság Taipei Philharmonic Chamber Choir Budafoki Dohnányi Zenekar…

Ne hagyja ki a gyönyörű zene felejthetetlen estjét, amelyen a világ egyik legkiválóbb zongoristája és zeneszerzője, Ludovico Einaudio dallamai csendülnek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!