Program


Crux Veritas és Jack Range koncert

Crux Veritas és Jack Range koncert

Kapunyitás 19:30


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 12. péntek, 19:30

A Crux Veritas a hagyományos keresztény Európa értékrendje mellet áll ki, dalaival ezt tartja életben, ez a küldetéstudata, minden egyes dal valamilyen társadalmi üzenettel bír. A feldolgozások a Pink Floyd-tól, Dire Straits - en át a magyar zenei kiválóságok dalait is felölelik, mint pl. LGT, Hobó. 6 tagú csapat, kiegészítve női vokállal. 3 gitár, billentyű, dob, ének.  Kizárólag élő zenekari előadásmód, nincs play-back! 

Jegyár:

Elővételben: 2000 Ft
A koncert napján: 2500 Ft

 

Ajánlatunk


A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus, kamarazenei átiratban, két vokalista, zongora, hegedű, cselló és fuvola kíséretével.

A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti be 80. életévét.

Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére mindenre fény derül, amennyiben aktív részvevői lesznek a bűnügy megoldásának.

Ajánló


A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában…

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!