Program


Comedy City Tours – BUDAPESTI UTAZÓ STAND UP ELŐADÁS
4

Comedy City Tours – BUDAPESTI UTAZÓ STAND UP ELŐADÁS

Mozgó stand up előadás, aminek főszereplője maga Budapest!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 21. vasárnap, 15:00

Comedy City Tours – BUDAPESTI UTAZÓ STAND UP ELŐADÁS

A „színpad” békésen végiggördül a főváros látványosságai előtt, a közönség kényelmesen hátradőlve élvezheti a történeteket, amelyek elődeinkkel, a város hőseivel, ismert történelmi személyiségeivel estek meg.

Hol bablevesezett József Attila? Milyen titkokat rejt a  Hősök tere? Hogyan „csajozott” a Kodály körönd névadója?

Egyebek mellett ezekre a fontos kérdésekre ad választ humoros formában ez a több mint egy órás előadás.

Az egyetlen busz a városban, aminek utasai mosolyogva néznek ki az ablakon, és az út végén nevetve, rengeteg vicces sztorival gazdagabban szállnak le a megállóban!

Comedy City Tours - Laugh at first sight!

Ajánlatunk


Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az Osztrák-Magyar Haydn Zenekar mind munkássága fontos fejezetei.

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú” - így méltatta játékát a kritika.

Ajánló


A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!