Program


COCTAIL ZENEKAR - zenés, táncos est

COCTAIL ZENEKAR - zenés, táncos est

Az Újpestiek számára is régóta ismert Coctail Zenekar 1991. óta szórakoztatja a „nagyérdeműt”. 700 számból álló repertoárjukban egyaránt megtalálhatók a 60-as, 70-es, 80-as évek magyar és külföldi nagy slágerei mellett napjaink népszerű dalai.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 22. szombat, 19:00

Coctail Zenekar koncert

Időpont: október 22. (szombat) 19:00 – 22:00

Az Újpestiek számára is régóta ismert Coctail Zenekar 1991. óta szórakoztatja a „nagyérdeműt”. 700 számból álló repertoárjukban egyaránt megtalálhatók a 60-as, 70-es, 80-as évek magyar és külföldi nagy slágerei mellett napjaink népszerű dalai. A fergeteges, táncos hangulatot az igényes élőzene, a női- és férfi énekhang garantálja.

Ajánlatunk


Ha a Fesztiválzenekar programján Haydn és Mozart műveit látja, a rutinos zenehallgató már tudja: Takács-Nagy Gábor ismét feledhetetlen koncertre készül. A bécsi klasszikus mesterek szimfonikus darabjai mindig életerőtől telve, frissen és ötletesen szólalnak meg a Prima Primissima-díjas karmester keze alatt.

New York, Peking, Dubai, Las Vegas, Monte Carlo és Tokió után újra Budapesten Az illúzió mesterei!

Ajánló


A Mágnás Miska a magyar operettirodalom egyik legsikeresebb műve, mely újra és újra repertoárra kerül zenés és prózai színházakban egyaránt.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!