Program


Club Zero / Premier előtti vetítés

Club Zero / Premier előtti vetítés

Jessica Hausner Club Zero című filmje Mia Wasikowska főszereplésével a cannes-i filmfesztivál hivatalos válogatásában versenyzett. A merész dráma Miss Novak tanárnő történetét követi nyomon, aki felforgatja egy magángimnázium étkezési szokásait.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 17. vasárnap, 19:00

Jessica Hausner Club Zero című filmje Mia Wasikowska főszereplésével a cannes-i filmfesztivál hivatalos válogatásában versenyzett. A merész dráma Miss Novak tanárnő történetét követi nyomon, aki felforgatja egy magángimnázium étkezési szokásait. A tekintélyt és értelmet kereső tinédzserek a polgári Amerika sztereotípiáit testesítik meg, családjuk által meg nem értett, sőt elhanyagolt tinédzserek, akik Novak kisasszonyban nyilvánvaló megértést találnak. Bár egyesek vonakodnak csatlakozni ehhez az új programhoz, dilemmájuk csak átmeneti.

A túlfogyasztás, az ökológia és az életmódunk megkérdőjelezésének kérdései képezik az alapját ennek a drámának, amely a családi kötelékeket is vizsgálja. Jessica Hausner filmje félúton van Lánthimos Yorgos (A homár) és Ruben Östlund (Szűretlenül) filmjei között. A Markus Binder által készített filmzene tökéletesen kíséri a két (rövid) órányi filmet.(Leírás forrása: Sortir a Paris)

Club Zero nyerte 2023-ban a legjobb zenének járó Európai Filmdíjat.

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Ajánló


MÁZS 50 Mészáros Árpád Zsolt életmű koncert Időtartam: 2 x 70 perc

Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!