Program


CHILL GARDEN Jancsó 99-100 - Magánbűnök, közerkölcsök

CHILL GARDEN Jancsó 99-100 - Magánbűnök, közerkölcsök

Az esti rendezvények előtt TÁRGY | KÍSÉRLETEK – Műtárgyséta a Róth Miksa Emlékházban. 5 műtárgy, amelyek látszólag nem kötődnek egymáshoz, mi most mégis hálót szövünk belőlük. A Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény tárgyai kilépnek a komfortzónájukból, és egy-egy fogalom köré szerveződve mutatkoznak be a közönségnek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 30. szerda, 20:00

CHILL GARDEN Jancsó 99-100 - Magánbűnök, közerkölcsök

20:00 óra Műtárgyséta - 5 műtárgy a bűnről

Az esti rendezvények előtt TÁRGY | KÍSÉRLETEK – Műtárgyséta a Róth Miksa Emlékházban. 5 műtárgy, amelyek látszólag nem kötődnek egymáshoz, mi most mégis hálót szövünk belőlük. A Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény tárgyai kilépnek a komfortzónájukból, és egy-egy fogalom köré szerveződve mutatkoznak be a közönségnek. A Chill Garden programjaihoz kapcsolódva, művészeti programokra reflektálva kísérletet teszünk: szubjektív műtárgysétára hívjuk látogatóinkat, hogy együtt fedezzük fel a kiállítások rejtett hálózatait.

20:30  MAGÁNBŰNÖK, KÖZERKÖLCSÖK  – JANCSÓ 99-100 SOROZAT

A Jancsó Miklós születésének centenáriumára emlékező, ősszel kényszerűen félbehagyott sorozatunkat a művész 1976-os Magánbűnök, közerkölcsök című filmjével folytatjuk. A Rudolf trónörökös és Vetsera Mária bárónő tragikus haláláról szóló film erotikus jelenetei miatt vált ikonikussá, itthon csak 1980-ban mutatták be. A filmről házigazdánk, Kirschner Péter beszélget meghívott előadóinkkal. A MAZSIKE és az ERöMŰVHÁZ közös programja. Vendégek: Balázsovits Lajos Jászai Mari-díjas színművész, a film főszereplője, Csorba László történész, egyetemi tanár és Báron György filmesztéta, a sorozat szerkesztője.


Programjainkat kizárólag azok látogathatják, akik érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkeznek és azt munkatársunknak a belépéskor a személyi igazolványukkal együtt bemutatják. A programok védettségi igazolvánnyal rendelkezők és kiskorúak számára maszk nélkül is látogathatók.

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!