Program


Carlos Vidal

Carlos Vidal

VERSENYGYŐZTESEK
A Kodály Zoltán Nemzetközi Zenei Verseny győztese

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 2. péntek, 19:00

Beethoven: 3. (A-dúr) cselló-zongora szonáta, op. 69
Poulenc: Cselló-zongora szonáta
Bridge: Négy darab csellóra és zongorára
Piazzolla: Le Grand Tango

Carlos Vidal (cselló), Yiheng Wang (zongora)

A húszéves spanyol csellista, Carlos Vidal Valenciában született, zenei tanulmányait itt, valamint Barcelonában, Madridban és Párizsban végezte. Az elmúlt években rangos nemzetközi versenyeken ért el kiemelkedő eredményeket. 2019-ben Drezdában első lett a Dotzauer-versenyen, 2021-ben az ausztriai Pörtschach Brahms-versenyén második díjjal jutalmazták. 2022-ben az első díj mellett két spanyolországi koncertkörútra szóló meghívást is elhozott a Juventudes Musicales versenyről. 2022-ben ő nyerte el az első debreceni Kodály Zoltán Zenei Verseny fődíját. Solti termi koncertjén partnere a fiatal kínai pianista, Yiheng Wang lesz. A jelenleg Párizsban élő zongoraművész 2021-ben a Clara Haskil Versenyen a fiatal kritikusok díját nyerte el, 2022-ben pedig mind az első díjat, mind a közönségdíjat megkapta a tizedik alkalommal megrendezett „Les Virtuoses du Coeur” nemzetközi zongoraversenyen.

RENDEZŐ:

Zeneakadémia Koncertközpont

 

SOROZAT:

Versenygyőztesek

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Négy különböző karakterű barátnő találkozik egy spanyol tengerpartra tartó vonaton, hogy fiatalkori kalandjaik felidézésével megszabaduljanak a mindennapok problémáitól, és kiélvezzék nyári szabadságukat.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Akár egy Agatha Christie krimi a Szex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!