Program


CARAVAN PALACE

CARAVAN PALACE

A Caravan Palace francia elektro-swing csapat, 2008-ban jelent meg a világ zenei térképén. Három párizsi zenész szerencsés találkozásából született, akik azzal az eltökélt szándékkal hívták életre a formációt, hogy itt ötvözik önálló zenei produktummá két szenvedélyüket, az elektronikus zenét és a vintage jazz-hangzást.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 17. szerda, 21:00

Caravan Palace

História Kert (esőhelyszín: VeszprémAréna)

A Caravan Palace francia elektro-swing csapat, 2008-ban jelent meg a világ zenei térképén. Három párizsi zenész szerencsés találkozásából született, akik azzal az eltökélt szándékkal hívták életre a formációt, hogy itt ötvözik önálló zenei produktummá két szenvedélyüket, az elektronikus zenét és a vintage jazz-hangzást. 

Hatásaik között egyaránt tetten érhető Django Reinhardt, Lionel Hampton és a Daft Punk is, szerzeményeikben a harmincas évek fekete-fehér filmjeinek hangulatát idéző hangbetétek, cigány népzenei elemek, swinges futamok és elektronikus groove keverednek.

Egyedülálló zenei mixével  a Caravan Palace egy évtized leforgása alatt a párizsi jive szcéna szenzációjából a világ színpadainak népszerű előadójává vált, felléptek többek között a Coachella, a Glastonbury, a Paléo és a Rock en Seine fesztiválokon is, dalaikat eddig több, mint 2 milliárd alkalommal töltötték le a rajongók. 

A jelenleg háromtagú együttes eddig négy studióalbumot jelentetett meg, legújabb munkájuk a MAD címet viselő lemez 2024 tavaszára várható. Az ötödik sorlemezből vadonat új single ad ízelítőt, amelyen a zenekar jellegzetes hangzásvilágának talán eddigi legkiforrottab teljesítményét hallhatjuk. 

Ajánlatunk


Az ország egyik legismertebb rockzenekara az EDDA Művek 2024. július 27-én Gárdonyban, a Surfcampingben lép fel!

"Tudom én jól, az a baja a világnak, hogy nem tehénpásztorok kormányozzák. Ha én valamikor miniszter leszek, mindent a visszájára fordítok. A csősztől elveszem a bunkósbotot. A pofonokat végképp eltiltom. Aki vét a törvény ellen, felpofoztatom a bakterrel. Az ország vászontarisznyájára lakatot tetetek, nehogy kilopják belőle a pénzt.

Ajánló


Szikora Róbert az R-GO énekese, frontembere, a Csikidám stílus magyarországi megteremtője, 2024. augusztus 3-án a Tokaj Fesztiválkatlan nagyszínpadán lép fel…

A színpadon 22 Re-Production táncművész, a mikrofonoknál 5 kiváló musicalszínész, a mese erősítésére 21 szenzációs Omega-sláger! Főbb szerepekben: Szabó Máté,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!