Program


CARAVAN PALACE

CARAVAN PALACE

A Caravan Palace francia elektro-swing csapat, 2008-ban jelent meg a világ zenei térképén. Három párizsi zenész szerencsés találkozásából született, akik azzal az eltökélt szándékkal hívták életre a formációt, hogy itt ötvözik önálló zenei produktummá két szenvedélyüket, az elektronikus zenét és a vintage jazz-hangzást.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 17. hétfő, 21:00

Caravan Palace

História Kert (esőhelyszín: VeszprémAréna)

A Caravan Palace francia elektro-swing csapat, 2008-ban jelent meg a világ zenei térképén. Három párizsi zenész szerencsés találkozásából született, akik azzal az eltökélt szándékkal hívták életre a formációt, hogy itt ötvözik önálló zenei produktummá két szenvedélyüket, az elektronikus zenét és a vintage jazz-hangzást. 

Hatásaik között egyaránt tetten érhető Django Reinhardt, Lionel Hampton és a Daft Punk is, szerzeményeikben a harmincas évek fekete-fehér filmjeinek hangulatát idéző hangbetétek, cigány népzenei elemek, swinges futamok és elektronikus groove keverednek.

Egyedülálló zenei mixével  a Caravan Palace egy évtized leforgása alatt a párizsi jive szcéna szenzációjából a világ színpadainak népszerű előadójává vált, felléptek többek között a Coachella, a Glastonbury, a Paléo és a Rock en Seine fesztiválokon is, dalaikat eddig több, mint 2 milliárd alkalommal töltötték le a rajongók. 

A jelenleg háromtagú együttes eddig négy studióalbumot jelentetett meg, legújabb munkájuk a MAD címet viselő lemez 2024 tavaszára várható. Az ötödik sorlemezből vadonat új single ad ízelítőt, amelyen a zenekar jellegzetes hangzásvilágának talán eddigi legkiforrottab teljesítményét hallhatjuk. 

Ajánlatunk


Henry Purcell DIDO ÉS AENEAS Opera három felvonásban, egy részben, angol nyelven, magyar és angol felirattal

Ajánló


A Kortárs&Balett Tánccsoport legújabb darabjában az álmok mágikus, titokzatos világába kalauzolja nézőit. A cél nem az álmok megfejtése vagy magyarázása,…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!