Program


Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál 2022 - Nyilvános mesterkurzus, David Russell

Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál 2022 - Nyilvános mesterkurzus, David Russell

Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál 2022 november 4-5-6.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 4. péntek, 15:00

A Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál 2022 évi programsorozata „A gitár színei ” mottót kapta, amelynek három koncertjén olyan világhírű gitárművészek lépnek színpadra, mint Goran Krivokapić (Montenegro) , Zoran Dukić (Horvátország) és a Grammy-díjas ikon, David Russell (Anglia). A műhelytitkokba is beleshetünk a művészek délelőtti és délutáni nyilvános mesterkurzusain.

Ajánlatunk


Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

Az a zenekar, amelyet Kobayashi Ken-Ichiro életében először vezényelt szülőhazája határain kívül, az a budapesti MÁV Szimfonikus Zenekar volt. 2024. május 24-i koncertünkre a Zeneakadémián néhány óra alatt elkeltek a jegyek, és mivel sokan lemaradtak a lehetőségről, ezért úgy döntöttünk, megismételjük a koncertet másnap, május 25-én, 19:00 órakor az Erkel Színházban!

Ajánló


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek.…

Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!