Program


Budapest Jazz Orchestra - Az Erdő Titkai

Budapest Jazz Orchestra - Az Erdő Titkai

Lemezbemutató koncert Zakar Zoltán emlékére

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 25. kedd, 19:30

Budapest Jazz Orchestra  - Az erdő titkai

Zakar Zoltán az elmúlt évtizedben rengeteg hangszereléssel segítette zenekarunk munkáját. Szörényi Levente, Tóth Vera, A Queen Real Jazz, és a régi magyar dalokat feldolgozó produkcióink nagysikerű darabjai kötődnek hozzá. Élő koncertjeink és lemezeink egyik meghatározó hangszerelője volt. Hosszantartó betegség után az 2021-ben veszítettük el.
A Secrets of the Forest (Az erdő titkai) című jazz-szvit a legendás debreceni Nagyerdő hangulatainak állít emléket. A hét tételből álló mű igyekszik megörökíteni a hely misztériumát, a szerző emlékeit, gondolatait.
A jazz műfajának alapvető stílusain keresztül szólalnak meg a tételek, hagyományos 17 tagú big band felállásban. 2022-ben rögzítette a Budapest Jazz Orchestra a lemezanyagot, mely megtalálható minden online zenei platformon, illetve megjelent CD lemez formájában is.

Szervező: Budapest Jazz Orchestra
Helyszín: MMMH

Ajánlatunk


A huszonöt éves Haydn legelső szimfóniája, a tizennégy éves Mozart egyik szimfóniazsengéje és a tizenkét éves Mendelssohn első vonósszimfóniája is hallható a BFZ Concertino sorozatának júniusi hangversenyén, bizonyítva, hogy a klasszikus zene igenis lehet fiatalos.

Moliére A fösvényben egy olyan apáról - Harpagonról - rajzol kíméletlen karikatúrát, aki a pénz imádatában nem ismer se embert, se Istent, józan eszét is elvesztve mindent ennek rendel alá.

Ajánló


A Madách Színház újabb világsikert hozott Budapestre: 2022. szeptember mutatta be az Aranyoskám (Tootsie) című musicalt, Szirtes Tamás rendezésében. A…

Sebestyén Áron, Egressy Zoltán, Müller Péter Sziámi, Pataki András és a TBG Production valamint a Soproni Petőfi Színház közös produkciója…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!