Program


Boogie Show - Budapest
7

Boogie Show - Budapest

A több mint 15 éve sikeres boogie woogie koncert show először Budapesten!
Egy egész estés koncert, ahol élőben láthatod a boogie woogie műfaj neves nemzetközi és hazai előadóit.
 több

Aktuális előadások



Négykezes zongora párbajok, zenei bravúrok, boogie woogie, rock and roll, blues, humor, jókedv, szórakozás és még hosszasan sorolhatnánk tovább... Gyere el, hiszen ez az élmény csak rád vár!

Az este sztárvendége Európa legvirtuózabb boogie woogie zongoristája: Christoph Steinbach! Hihetetlen zongoratechnikája mellett igazi showman. Az extrém tempójú darabok közben biztosan kihívás lesz a kezét követni. Külön érdekesség, hogy az osztrák énekes-zongoristát rokoni szálak fűzik Liszt Ferenchez!

A rendkívül pörgős és sok humorral fűszerezett előadás házigazdája Magyarország elsőszámú boogie woogie zenekara: a Dániel Balázs Trió. Mindenki, aki csak látta és hallotta őket, meggyőződött arról, hogy mindhárman mesterien bánnak hangszerükkel. A technikai tudáshoz remek hangulat, ütős poénok és játékukat fűszerező színes elemek egyaránt társulnak.

Az este folyamán fellép Pribojszki Mátyás, az egyik legismertebb magyar szájharmonikás és európai szinten is jegyzett zenész, a hazai blues zenei élet ikonikus alakja.

Élőben hallhatod a fantasztikus hangú énekesnőt: Pleszkán Écskát! Érces és dögös hangja kitűnő párosítás a Trió lendületes és energikus előadásmódjához. Egyedi stílus, egyedi hang, egyedi formáció!

Virtuóz hangszerszólók, füstölő zongora billentyűk és hamisítatlan boogie woogie hangulat! Jöhetsz egyedül, párban, családdal, barátokkal, vagy akár egy nagyobb társasággal! Csak lazíts és bugizz velünk!

Ezt a produkciót eddig csak a győri Boogiefeszt nézői láthatták. A több mint egy évtizede tartó folyamatos teltházas előadások után most először Budapesten is látható és hallható a Boogie Show!

A boogie woogie mesterei garantálják, hogy mindenkinek „Benne legyen a boogie a lábában!”

További információ: www.boogieshow.hu/budapest

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!