Program


Boldog Karácsonyt Zalaegerszeg!

Boldog Karácsonyt Zalaegerszeg!

Hangolódjon velünk a Karácsonyra és álljon meg egy pillanatra, tegye boldogabbá lelkét az ünnepek előtti rohanásban!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 9. szombat, 19:00

Boldog Karácsonyt Zalaegerszeg!

Janza Kata és Polyák Lilla meghitt ünnepi hangulatot varázsol élő zenekar kíséretében. Hangolódjon velünk a Karácsonyra és álljon meg egy pillanatra, tegye boldogabbá lelkét az ünnepek előtti rohanásban! A két művész gondoskodik a békés ellazulásról és a szórakozásról az Adventi időszakban is.
Zenél a Sturcz Szmollbend.

Résztvevők:
Janza Kata
Polyák Lilla
Sturcz Szmollbend

Időtartam: 100 perc

Ajánlatunk


Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és a teátristák fantáziája.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Új névvel, új helyszínen, de a megszokott, felfokozott, összetett képi és zenei élményt nyújtó formával és minőséggel várjuk közönségünket november végén legendás filmzene koncertjeinken, melyek mindig óriási érdeklődésre tartanak számot, köszönhetően a kiváló filmzenékkel és filmes képi világgal, illetve Hollerung Gábor élvezetes konferálásával és szuggesztív vezényletével összeállított, igazán egyedi koncertélménynek.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!