Program


Bíró Eszter - Időradír

Bíró Eszter - Időradír

Bíró Eszter legújabb gyerekeknek szóló lemeze és koncertje ezúttal az idő témakörét járja körül, ismét játékosan oktat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Bíró Eszter - Időradír

Az előadás egy mese köré épül, amiben a pontos időt mutató óra darabokra hullik, ezért az időjárás, az évszakok, és a hét napjai összekuszálódnak. A koncert folyamán meg kell találni a szerkezet darabjait, hogy helyreálljon az idő. Ehhez a gyerekek segítségére van szükség, hogy Eszterrel együtt kiderítsék, mikor van a tegnap, mikor a holnap, mikor van a húsvét, mit jeleznek az óra mutatói, mely évszakban fürdünk a Balatonban, melyik nap az első a héten. A koncert végére – sok, élőben megszólaló dal és interaktív játék segítségével – összeállnak az óra darabjai.

Közreműködnek:
Csókás Zsolt – gitárok
Födő Sándor “Fodo” – harmonika, ütőhangszerek
Cserta Balázs – fúvós hangszerek (szoprán szaxofon, duda, furulyák, tárogató, klarinét)
Ifj. Tóth István – basszusgitár

Bíró Eszter énekesnő, színésznő, aki színházi (Miss Saigon, Az Operaház fantomja, Mozart!, Elfújta a szél) – és filmszerepeivel (Csoda Krakkóban), világzenei lemezeivel (Zenéim 2000-2006, Ezter, Mikor lesz az már?), közreműködéseivel (Presser, Zorán, Al Di Meola, Budapest Klezmer Band) vált ismertté, 2013 óta énekel a gyermekeknek. Állati Zenés ABC című lemezéért 2014-ben Fonogram-díjat (az év gyermekalbuma kategóriában), az év énekesnőjeként 2015-ben Érték-díjat kapott. Az Állati Zenés ABC 1. és 2. könyvek és CD-k közel 10 000 példányban kelt el, a Minimax TV csatorna folyamatosan játssza klipjeit. Könyveit már több általános iskola alsó tagozatában használják a tananyag kiegészítéseként.

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!