Program


Binder Károly Trió

Binder Károly Trió

Ezen a koncerten Binder Károly új triójával Fonay Tibor bőgőssel és Hidász Tamás dobossal mutatják be az idén megjelent, Blumenseele című album újrahangszerelt kompozícióit, valamint a jövő tavaszra tervezett, főként balladákat és lírai számokat tartalmazó triólemezen szereplő dallamok is felcsendülnek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 2. csütörtök, 20:00

Binder Károly Trió Lemezbemutató

Közreműködik:
Binder Károly - zongora
Fonay Tibor - nagybőgő
Hidász Tamás - dob

A hetvenes évek végén, nyolcvanas évek elején működő legendás Binder Quartet (Binder Károly, Dresch Mihály, Benkő Róbert, Baló István) az akkori magyar jazz egyik legeredetibb és meghatározó formációja volt. Binder Károly a zenekar felbomlása után zeneszerzőként és előadóművészként jelentős sikereket ért el: elnyerte a Kaliszi Nemzetközi Zongoraverseny első díját, az Erkel Ferenc-díjat, az 1991-es Év Jazz Lemeze elismerést, a legjobb szólistának járó eMeRTon Díjat, a Magyar Rádió Jazz Versenyének első díját és az Artisjus-életműdíjat. Nem kevesebb, mint negyvenhat szerzői lemez után ismét zenekart alapított állandó partnerével, Borbély Mihállyal, több lemezt is készített. 2012 tavaszától Benkó Ákos dobossal és Fonay Tibor basszusgitáros-nagybőgőssel kezdtek el együtt dolgozni, a kvartett négy CD-t is megjelentett (Retropolis II, Összegyűrt kottafejek, Old Dreams New Dimensions és Nevergreens) címmel.

A koncert a Kormány 1290/ 2020. (VI. 5.) Korm. határozata alapján a kulturális intézmények által képviselt terület koronavírus világjárvány okozta gazdasági nehézségeinek enyhítése érdekében született támogatással valósul meg.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!