Program


Berki Tamás – Sárik Péter

Berki Tamás – Sárik Péter

Berki Tamás és Sárik Péter évek óta zenél együtt különböző formációkban, duóban 2012 óta lépnek színpadra. Fellépéseik igazi közönségbarát jazz koncertek, teli humorral, örömmel, játékkal és energiával.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 1. szerda, 20:00

Közreműködik:

    Berki Tamás - ének
    Sárik Péter - zongora

Berki Tamás és Sárik Péter évek óta zenél együtt különböző formációkban, duóban 2012 óta lépnek színpadra. Fellépéseik igazi közönségbarát jazz koncertek, teli humorral, örömmel, játékkal és energiával. Minden Délibáb címmel kiadott lemezük – amely közel egy év zenei élményeit gyűjtötte csokorba, megörökítve az élő koncertek hangulatait, a közönség reakcióit és a közös muzsikálás pillanatainak szépségét – 2015-ben Fonogram-díjat kapott „az év hazai jazz albuma” kategóriában. A lemezen és a koncert repertoárban is régi és új Berki-szerzemények és jazz-örökzöldek jelennek meg sajátos módon, valamiféle “auditív színház”, vagy ”jazz performance” sohasemvolt formájában. A duó jövőre új album kiadására készül, így a koncerten friss darabot is hallhatunk majd.

Berki Tamás 14 évesen kezdte zenei pályafutását saját beatzenekarában. Nyert nemzetközi ifjúsági jazzénekes világversenyt, a Nemzetközi Jazz Federáció „Best of” listája a mai napig Európa egyik legjobb férfi jazzénekeseként tartja számon. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-ének tanára és a Kőbányai Könnyűzenei Stúdió Énektanszak vezetője. Szerzői albumain közel félszáz saját dalt jegyez zenével és -elhivatottan-magyar szöveggel. Szabó Gábor Életműdíjat, Artisjus-díjat, Nívó-díjat és Lyra-díjat kapott, 2007-ben pedig átvehette a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét.

Sárik Péter jazz-zongoraművészt virtuozitásáról és műfaji sokoldalúságáról ismerhetjük. Egyedi ötletei örömteli és közérthető produkciók alakjában mutatják be, és teszik egyre népszerűbbé a jazz zenét. Mint zeneszerző jelentős nemzetközi sikereket mondhat magáénak: kompozíciói rendre dobogós helyezéseket érnek el az Egyesült Államok és Nagy Britannia legjelentősebb dalszerző versenyein. Díjak, elismerések: Fonogram-díj, Orszáczky-díj, Artisjus-díj, Jazzy Rádió dalverseny: “Legjobb szólista”, Emerton-díj.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!