Program


BEMUTATÓ - SZINERGIA • PR-Evolution Dance Company

BEMUTATÓ - SZINERGIA • PR-Evolution Dance Company

Előadásunk igazi táncművészeti csemege, amiben több meghívott alkotó művét is láthatja a nagyérdemű. Különféle stílusok jelennek meg a színpadon, sokszínű világ tárul elénk - együtt mégis különösen erős hatást adnak. Különböző képekbe, világokba, mozgásrendszerekbe kerülünk bele, egyikből lépünk át a másikba, mindegyik mű különálló egység, mindegyik más és mégis hasonló: a tánc szépségén, élvezetén át szólnak hozzánk.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 18. péntek, 19:00

A szinergia görög eredetű szó. Együttműködést, együtt való hatást jelent. Több tudományágban is használt fogalom, mely azt a rendszerelméleti elvet fogalmazza meg, miszerint az együttműködő részek eredményessége nagyobb a különálló részek eredményeinek összegénél. Szinergia hatásról akkor beszélhetünk, amikor valamiféle pozitív többlet keletkezik a kooperáló felek kapcsolatának révén. A szinergia fogalma az információs társadalom és a globalizáció hatására egyre nagyobb hangsúlyt kap a mindennapokban, a jelenlegi információs társadalom egyik vezérelve a szinergia elve, vagyis a közös célért való közös cselekvés és együttes működés. Az előadásban szembetűnik a másság és ugyanakkor a hasonlóság, a darabok támogatják és erősítik egymást, köztük az összekötő kapocs pedig a nyelven túli nyelv: a tánc.Zachár Lóránd Magyarországon számos főszerepet táncolt, befutott művészként a Diazz-Ex modern táncegyüttes tagja lett, majd a Danceworks Rotterdamhoz szerződött. Jelenleg a Rotterdami Táncakadémia vendégtanára és koreográfusa. Radoslav Piovarci munkásságának központja tanárként, táncművészként és koreográfusként Szlovákiában és Csehországban van, de Európa- és világszerte is sok helyen ismerik nevét.Előadók:

Bakonyi Jusztina, Guzmics Petra, Hucker Katalin, Kozmér Alexandra m.v., Philipp Noémi, Rudisch Boglárka, Tóth Rebeka

Zene: montázs
Jelmez: Nemes Nóra
Koreográfusok: Zachár Lóránd, Radoslav Piovarci, Nemes Zsófia

Az előadás bemutatója a Nemzeti Táncszínházban, közös programként valósult meg.

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!