Program


BEMUTATÓ - PURIFICATIO • Gergely Atilla

BEMUTATÓ - PURIFICATIO • Gergely Atilla

Mi emberek, keressük a válaszokat:
Hogyan váljunk önmagunk ellensége helyett önmagunk legjobb barátjává, hogy túllépjünk az önző, kicsinyes és a tolakodó lényegtelenen az igazi találkozások világába.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 11. kedd, 19:30

Mégis mit várunk, ha állandóan szidjuk és bíráljuk magunkat? Ha önpusztító és megbetegítő életmódot élünk? Ha fejetlenség és zűrzavar vesz minket körül? Ha olyan emberekhez vonzódunk, akik kihasználnak és megszégyenítenek minket? Ha nem tudjuk közel engedni magunkhoz az embereket? Ha másokat vádolunk azzal, hogy nem szeretnek minket? Ha folyton másokra panaszkodunk? Ha nem tudunk megbízni másokban? Ha folyton védekezünk vagy támadunk? Ha folyton kritizálunk másokat? Ha próbálunk másokat kontrollálni és irányítani?

Mi emberek, keressük a válaszokat:

 

Előadók: PR-Evolution Dance Company

Zene: Gergely Atilla és a Lélekhang kórus
Világítás: Győri László
Hang: Jilling Jácint
Jelmez: Bereczné Györffy Mónika Liza


Rendező: Gergely Atilla

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az Aréna Savariában.

bohózat két felvonásban

Ajánló


A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!