Program


Bella-Karafiáth: MACSKADÉMON
3

Bella-Karafiáth: MACSKADÉMON

A Macskadémon története nem új keletű, az ókori Tibetig nyúlik vissza, ahol azt tartották, hogyha Macskadémon telepedik egy házba, szerelmes lesz a ház úrnőjébe, és mindent megtesz azért, hogy a szívét birtokolja.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 24. hétfő, 19:00

Időtartam: 120 perc 2 részben

Bella Máté – Karafiáth Orsolya: Macskadémon

mjuzikel komédia egy furcsa házban

A Szentendrei Teátrum, a Pinceszínház és a Gergye Krisztián Társulata közös produkciója.

A Macskadémon története nem új keletű, az ókori Tibetig nyúlik vissza, ahol azt tartották, hogyha Macskadémon telepedik egy házba, szerelmes lesz a ház úrnőjébe, és mindent megtesz azért, hogy a szívét birtokolja. Ha kell, bárki és bármi alakját felveheti, pusztít és rombol maga körül. És ha úgy látja, hogy a terve kudarcba fulladna, elpusztítja magát a szerelmét is, és odébbáll új áldozatot keresni. A Macskadémon érzékeny a bennünk lakó rosszra, kifürkészi a félelmeinket, tobzódik az emberi hibáinkban.

Történetünk egy négylakásos társasházban játszódik. Itt él Bori néni, a ház úrnője, a zsugori és jobb napokat látott úri asszony; Máté bácsi, a reménytelen alkoholista és András, a szépreményű depressziós író. A negyedik lakás évek óta üresen áll, a rémületes pletykák miatt (aki itt lakott, vagy meghalt, vagy szörnyű betegségekben sorvadozott) senki nem akar beköltözni. Orsi, a meglehetősen naiv, ámde határozatlan szingli mit sem tud a szóbeszédről, jóhiszeműen beköltözik kiscicájával, Rigóval együtt.

Bella Máté és Karafiáth Orsolya díjnyertes komédiája remek zenékkel szórakoztatóan mesél az elmagányosodásról, a szerelemről és az emberi kapcsolatok fontosságáról.

Játsszák:

Karafiáth Orsolya – Narrátor

Szemenyei János – Macskadémon

Mester Viktória – Orsi

Nádasy Erika – Bori néni

Mátyássy Bence – András

Mertz Tibor – Máté bácsi

Alkotók:

Mihalics János – Zenei vezető

Béres Mónika – Jelmez

Zöldy Z. Gergely – Díszlet

Lévai Ágnes – Asszisztens

Gergye Krisztián – Rendező

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!