Program


Bedő Imre előadása: Pénz és/vagy élet- milyen értékek mentén éljük az életünket?

Bedő Imre előadása: Pénz és/vagy élet- milyen értékek mentén éljük az életünket?

Az évezredes minták odalettek, az életmód egyéni és túl változatos lett. Szembefordítottak a kultúránkkal, árkot ástak közénk és gyermekeink közé, nézzük, ahogy minden kisiklani látszik a kezünk közül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 24. szerda, 18:30

Úgy tűnik mintha sem egymásba, sem a régi dolgokba nem tudnánk kapaszkodni és ennek a bizonytalansága valósággal megbetegít. Elég volt! Megvannak még az alapok. Ma is ott a kőszikla, amire a modern világban építhetünk, csak leltározzuk fel, emeljük fel a fejünket, vessük egymásnak a vállunkat és vegyük kezünkbe az irányítást. Egyenként, párban, családban és közösségként egyaránt. Bedő Imre előadása ehhez ad látásmódot és az erőt!

Ajánlatunk


A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban.

zenés játék két részben

A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak az élén, mint Giuseppe Sinopoli, Bernard Haitink, Fabio Luisi és Christian Thielemann.

Ajánló


Vajon tisztában vagyunk-e saját szexualitásunkkal? Vagy csak követjük az elvárásokat, melyeket a társadalom, barátaink, partnerünk vagy saját nemünk képviselői támasztanak…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!