Program


Barta Lajos: SZERELEM - vígjáték két részben

Barta Lajos: SZERELEM - vígjáték két részben

A Szalay lányok fehér lovon közlekedő, fátyolos tekintetű költőkről és délceg katonákról álmodnak, miközben tíz körömmel kapaszkodnak a küszöbön toporgó, szürke hivatalnokba, hogy aztán az álmok palotájából a földszintes valóságba költözzenek..

Barta Lajos: Szerelem - vígjáték két részben 
A Turay Ida Színház előadása

A Mikó István által elképzelt és rendezett vígjáték a vidéki kisvárosban élő, Szalay család három lányának örök várakozásáról, vőlegényekért folytatott versengéséről szól. A lányok fehér lovon közlekedő, fátyolos tekintetű költőkről és délceg katonákról álmodnak, miközben tíz körömmel kapaszkodnak a küszöbön toporgó, szürke hivatalnokba, hogy aztán az álmok palotájából a földszintes valóságba költözzenek. Mikó István ezzel a rendezéssel újfajta, finom humort hoz be a színházba.


Tájékoztatjuk a Tisztelt Közönséget, hogy a belépőjegy megvásárlásával hozzájárulnak ahhoz, hogy az előadás alatt készült fotókat a Déryné Program a későbbiekben felhasználhatja.

Az előadás a hatályban lévő járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Tájékoztató a védettségi igazolványhoz kötött jegyvásárlásról:
- A megvásárolt jegyek csak védettségi igazolvánnyal együtt érvényesek, ezért megkérjük Önöket, figyeljenek arra, hogy az előadás napján a helyszínen minden jegy tulajdonosa tudja igazolni a védettségét.
- A védettség igazolásához nem elegendő csak a védettségi igazolvány felmutatása, kérhető a védettségi igazolványon feltüntetett azonosítószámú okmány bemutatása is. A két dokumentum együtt érvényes.
- A 18. életévét be nem töltött személy belépése – védettségi igazolvány nélkül – csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérővel lehetséges.

Köszönjük a megértést és az együttműködést!

Ajánló


Pintér Béla: Anyaszemefénye zenedráma A Pintér Béla és Társulata valamint a Katona József…

Az Anyatigrisek című előadás tabuk nélkül, rengeteg humorral mutatja meg, hogy valójában mit…