Program


Báll Dávid hangversenye - MVM Koncertek - A Zongora a Festetics Palotában

Báll Dávid hangversenye - MVM Koncertek - A Zongora a Festetics Palotában

Báll Dávid háromszoros Fischer Annie Ösztöndíjas, Magyary Zoltán Posztdoktori Ösztöndíjas, Köztársasági Ösztöndíjas, Universitas és Ari Kupsus-díjas zongoraművész.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 15. szombat, 16:00

MVM Koncertek – A Zongora a Festetics Palotában
Báll Dávid zongora hangversenye


Műsor:

Debussy: Prelűdök – részletek
Bartók: Két ábránd
Bartók: Scherzo
Liszt: Nagy koncertszóló

Európa, Észak- és Dél-Amerika, Ázsia legjelentősebb hangversenytermeiben lépett fel. 2015-ben, Kocsis Zoltán felkérésére a Nemzeti Filharmonikusok évadnyitó koncertjén Schönberg Zongoraversenyét adták elő a Müpában, de partnerei között szerepelt Fischer Iván, Kovács János, Takács–Nagy Gábor, Heinz Holliger és Klaus Thunemann is.

2013 óta a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanára, 2022-ben habilitált. A világ számos országában tartott már mesterkurzust, például Lengyelországban, Kínában és Grúziában.

 

 

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

zenés átirat két részben

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!