Program


Az aranylabda (Le ballon d’or)

Az aranylabda (Le ballon d’or)

Bandian, egy fiatal guineai fiú, arról álmodik, hogy profi focista lesz. Őrült kalandja akkor kezdődik, amikor egy francia orvos egy igazi bőrlabdát ajándékoz neki. A fővárosba, Conakryba menekül, ahol tehetsége révén bekerül a nemzeti csapatba. Bandian sikerről sikerre halad, és álma teljesül: egy híres francia klub játékosa lesz.

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 27. csütörtök, 18:30

Az aranylabda | Kalandfilm, 1994, 90’ | Rendezte: Doukoure Cheik | Francia nyelven, magyar felirattal

Bandian, egy fiatal guineai fiú, arról álmodik, hogy profi focista lesz. Őrült kalandja akkor kezdődik, amikor egy francia orvos egy igazi bőrlabdát ajándékoz neki. A fővárosba, Conakryba menekül, ahol tehetsége révén bekerül a nemzeti csapatba. Bandian sikerről sikerre halad, és álma teljesül: egy híres francia klub játékosa lesz.A filmet vita követi Deregán Gábor vezetésével, aki bemutatja, hogy a Fair Play Bizottság hogyan támogatja a harmadik világbeli országok fejlődését. 

Le ballon d’or  | Aventure, 1994, 90’ | Pays de production : France | Avec : Salif Keita, Aboubacar Sidiki Soumah | Français, sous-titré hongrois

Bandian, un jeune garçon Guinéen, rêve de devenir footballeur professionnel. Sa folle aventure commence lorsqu'un médecin français lui offre un vrai ballon en cuir. Il s'enfuit vers la capitale, Conakry, où son talent lui permet d'obtenir une place dans l'équipe nationale. Bandian va de succès en succès et réalise son rêve en étant sélectionné pour jouer dans l'équipe d'un célèbre club français.Le film sera suivi d’un débat dirigé par Gabor Deregan, qui nous présentera les actions du comité du fair-play pour accompagner le développement des pays du Sud. 

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Ajánló


A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!