Program


Auer Fesztivál - Veszprém - SETUP EGYÜTTES

Auer Fesztivál - Veszprém - SETUP EGYÜTTES

A 2020-ban Győrben alakult ütőhangszeres trió koncertjein az ütőhangszerek túllépik hagyományosan ismert szerepkörüket, s főszereplőként is megmutatkozhat sokszínűségük.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 2. péntek, 17:30

Setup Együttes

„Ütős népzene”

A 2020-ban Győrben alakult ütőhangszeres trió koncertjein az ütőhangszerek túllépik hagyományosan ismert szerepkörüket, s főszereplőként is megmutatkozhat sokszínűségük. Repertoárjuk a klasszikus ütős zenei irodalmon kívül saját, népzenei- és könnyűzenei feldolgozásaikból áll. Koncertjeinken többször szerepel hangszeres vendégművész, de sikeres projekteket valósítottak meg prózai közreműködőkkel is. Fontos céljuk továbbá a zenei ismeretterjesztés mellett az ütőhangszeres zene népszerűsítése is.

A Setup együttes „Ütős népzene” című koncertje mindannyiunk ütőhangszerek iránti ösztönös kíváncsiságát hívja elő. Az együttes különösen nagy figyelmet fordít arra, hogy az ütőhangszerek sokszínűségét megismertesse hallgatóival, így bemutatva a világ különböző népeinek zenéit, az együttes saját feldolgozásában. Magyar- és balkáni (szerb, macedón, bolgár) és afrikai népzenével, különböző tájak sajátos stílusú zenéivel, tradicionális dobolással, interaktivitással és sok-sok izgalmas hangszerrel várják
közönségüket.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Jótékonysági gálaestünk Tóth Nikolett balettművész támogatására valósul meg, akinek élete két évvel ezelőtt teljesen megváltozott egy váratlan baleset következtében.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!