Program


Art for Kids - Anyák napi harmonika képeskönyv - angol és magyar nyelvű foglalkozás 8-12 éveseknek

Art for Kids - Anyák napi harmonika képeskönyv - angol és magyar nyelvű foglalkozás 8-12 éveseknek

Művészeti alkotás gyerekeknek angol nyelvtanulással az YBL6 Művészeti Térben, a Várkert Bazár új helyszínén. Horváth Anna Róza képzőművész, vizuáliskultúra-tanár vezetésével változatos művészeti technikákkal és témákkal ismerkedhetnek meg a gyerekek.

Aktuális előadások



 

A foglalkozás során a közös családi történetek, élmények rajzaival, és ráragasztott kincsekkel töltjük meg a harmonika alakú képeskönyv oldalait, amelyből egy képregény is összeállíthat! Akrillal festünk, filctollal és ceruzával rajzolunk, illetve szívesen fogadunk otthonról hozott kis kincseket (matrica, bélyeg, lapos kavics stb.), amelyeket beépíthetnek a gyerekek a kompozíciókba!

 

Kezdő angolosokat is várunk, ugyanis a foglalkozás angol és magyar nyelven zajlik.

Ajánlott korosztály: 8-12 éves 

Foglalkozás időtartama: 120 perc 

 

Amíg a gyerekek alkotnak, a felnőttek tárlatvezetéssel tekinthetik meg a Vagyok, aki vagyok című kiállítást az YBL6 Művészeti Térben, amely a magyar képzőművészet 1945 utáni válogatását mutatja be a Jáky-gyűjteményből. A tárlatvezetést Harsányi-Kovács Ágnes művészettörténész tartja. 

A tárlatvezetés időtartama: 60-75 perc 

Indulás: az Art for Kids foglalkozás kezdete után, a Várkert Műhelytől 

Kedvezményes jegyár a tárlatvezetésre: 1.500 Ft/fő, 

FONTOS! csak az Art for Kids programmal együtt vásárolható.

Ajánló


Szemlélődésre hívjuk az érdeklődőket a Néprajzi Múzeum hihetetlenül nagyvonalú épületébe, melynek építése során rengeteg különleges megoldást alkalmaztak. Találkozási pont: Hősök…

A Vígszínházban újraindul a közkedvelt Vígkorúak klubja! Célunk, hogy olyan változatos programot nyújtsunk klubtagjainknak, melynek keretében a közös játék és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!