Program


Aron Andras & the Black Circle Orchestra

Aron Andras & the Black Circle Orchestra

Aron Andras a tőle megszokott country és blues hangzású dalait, most több hangszerrel kiegészítve, még színesebb hangzásvilággal adja elő neves zenészekkel együtt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 27. szerda, 20:00

A tőle megszokott country és blues hangzású dalait, most több hangszerrel kiegészítve, még színesebb hangzásvilággal adja elő olyan neves zenészekkel együtt, mint a Blahaluisiana zenekar billentyűse Pénzes Máté, a The Qualitons zenekar ritmus szekciója Hock Ernő és Boros Levente, továbbá a The Pontiac zenekar gitárosa Kiss Péter.

A sokoldalú énekes-gitáros neve senki számára nem hangzik ismeretlenül a LAZARVS, a Trillion, vagy szóló produkciója révén. 2010-ben jelent meg első, önálló albuma a 'Feathers, Black Flowers', amely után 2016-ban tért vissza 'Foxes' című nagylemezével, 2018-ban megjelent a 'Stranger' névre hallgató anyaga, és 2020 őszén, a karantén ideje alatt debütált a negyedik nagylemeze a 'Book of Changes’.

2020 nyarán friss formációként már az ország olyan jelentős fesztiváljain léptek fel, mint a Strand, Campus, Fishing On Orfű, Fekete Zaj, La Boum fesztiválok, de volt koncertjük a Budapest Parkban is. Első önálló koncertjük 2021 őszén az Akvárium Klubban volt 2022 tavaszán teltházas koncertet adtak a Magyar Zene Házában.

Idén nyáron a Várkert Bazár szabadtéri színpadán lépnek fel, ahol egy fergeteges hangulatú koncerttel várják a közönséget.

Jegyár: 3000 Ft június 30-ig. Július 1-től 3500 Ft

Esőnap: 2022.07.31

Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére  >>>

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

zenés átirat két részben

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!