Program


Antonia Vai x Ohnody - Egy este, két díva

Antonia Vai x Ohnody - Egy este, két díva

Különleges este Antonia Vai svéd - magyar dalszerző-énekesnővel és zenekarával, majd az Artisjus Junior díjas Hegyi Dóri, azaz Ohnody zenei projektje hallható.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 22. csütörtök, 19:30

Antonia Vai svéd - magyar dalszerző-énekesnő izgalmas időszakot tudhat maga mögött. Tavaly áprilisban jelentkezett GHOST című szuggesztív kisfilmjével, júliusban pedig újabb két dallal és egy videóval, a sokszínűen titokzatos Kali’s Song-al. A Stockholmban született énekesnő 2013-ban érkezett Budapestre, ahol gyorsan a magyar underground zenei élet meghatározó előadójává vált, megnyerő egyéniségével, dinamikus előadásával és nyers szövegeivel. Nemzetközi porondon dél-amerikai, európai, koreai és japán turnékon kápráztatta el közönségét, a közelmúltban pedig itthon két, nagy érdeklődésre számot tartó MÜPA koncert van a háta mögött.

Antonia és zenekara most új dalokkal és elektronikusabb hangzással érkezik a Várkert Bazár színpadára.

A különleges este másik előadója az Artisjus Junior díjas Hegyi Dóri, aki Ohnody névre hallgató zenei projektjében különböző művészeti irányokat ötvöz valamilyen koncepcionális elképzelés mentén. Előadásaiban minimalista rajzai, mély és őszinte versei és érzelmes énekhangja olvad össze. A zenei és vizuális világban rejlő apró részletek, a rímeken és a vonalakon keresztül mind Dóri víziójának a kivetülései. Művészneve tisztelgés iparművész felmenői előtt, a művészi készség örökségének jelképe.

Early Bird: 2000 Ft

Elővételi: 2500 Ft

Helyszínen: 3000 Ft

Esőhelyszín: Rendezvényterem

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Várkert Bazár legkésőbb 3 órával az előadás előtt honlapján, illetve Facebook oldalán közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Várkert Bazár az előadás megtartására készül. Szükség esetén az előadás megkezdésével vár.

A Várkert Bazár fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondhatja, illetve a már megkezdett előadást megszakíthatja és később – az esőt követően – folytathatja.

Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja az adott esemény leírásában található. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja is van, a megvásárolt jegyek visszaváltására nincs lehetőség.

Amennyiben rossz idő miatt az előadás legalább 35 perc után szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő.

Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, az elmaradt előadás napján a jegyek visszaváltására nincs lehetőség. Az elmaradt előadásra szóló jegyek visszaváltásának módjáról és határidejéről Várkert Bazár közleményt ad ki.

 

 

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!