Program


Anais szerelmei

Anais szerelmei

Anaïs harmincéves és nincs elég pénze. Van egy szerelme, de már nem biztos benne, hogy szereti. Találkozik Daniellel, akit azonnal megkedvel. De Daniel Émilie-vel él együtt, aki Anaïsnak is tetszik. Egy fiatal nő története, aki körül zűrös az élet. És egyben egy nagy vágyakozás története is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 29. csütörtök, 18:30

Anaïs szerelmei
Romantikus vígjáték, 2021, 99 perc | R : Charline Bourgeois-Tacquet | Sz: Anaïs Demoustier, Denis Podalydès |Francia nyelven, magyar felirattal

Cannes-i Filmfesztivál, 2021: Kritikusok Hetén bemutatva

Anaïs harmincéves és nincs elég pénze. Van egy szerelme, de már nem biztos benne, hogy szereti. Találkozik Daniellel, akit azonnal megkedvel. De Daniel Émilie-vel él együtt, aki Anaïsnak is tetszik. Egy fiatal nő története, aki körül zűrös az élet. És egyben egy nagy vágyakozás története is.

„Bájos, vicces és szellemes vígjáték, kiváló színészekkel.” - Voici

Les amours d’Anaïs
Séléction à la semaine de la Critique 2021 Comédie Romantique, 2021, 99’ | R : Charline Bourgeois-Tacquet | Avec Anaïs Demoustier, Denis Podalydès | Français, sous-titres hongrois

Anaïs a trente ans et pas assez d’argent. Elle a un amoureux qu’elle n’est plus sûre d’aimer. Elle rencontre Daniel, à qui tout de suite elle plaît. Mais Daniel vit avec Émilie… qui plaît aussi à Anaïs. C’est l’histoire d’une jeune femme qui s'agite. Et c’est aussi l’histoire d’un grand désir.

« Une charmante comédie, drôle et spirituelle, portée par d'excellents acteurs.. » - Voici

Ajánlatunk


A Mágnás Miska a magyar operettirodalom egyik legsikeresebb műve, mely újra és újra repertoárra kerül zenés és prózai színházakban egyaránt. Ez egyrészt szatirikus, mulatságos történetének köszönhető, másrészt Szirmai Albert és Gábor Andor olyan pompás, örökzöld számainak, mint például A nő szívét ki ismeri, az Úgy szeretnék boldog lenni vagy a Cintányéros cudar világ.

A több mint négy évtized alatt mindig szakaszokban működő és folyamatosan megújuló Kiadó saját mítoszának felélése helyett új, érvényes megszólalásokat keres, ebben az ezen a koncerten vendégként közreműködő, nemrégiben szólólemezzel is bemutatkozó, alapító basszusgitáros (2013-ig EK-tag), Kiss Llászló lesz társuk.

A 60 perces angol és francia nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz és spanyol nyelvű túrák is elérhetőek. Más nyelvet (orosz, német) igény szerint lehet egyeztetni munkatársainkkal. Jegyár: 7000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Ebben az esetben a túra a közönség számára eddig felfedezetlen útvonallal bővül. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Újév-köszöntő „Szabadítsd meg, Uram, néped, / Áldd meg a te örökséged!”

Azahriah a Sziget Nagyszínpada és a Budapest Park után, 2023. március 10-én beveszi a Papp László Budapest Sportarénát is!

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!