Program


Almamánia - Alma Együttes

Almamánia - Alma Együttes

Az ország talán legismertebb gyerekzenekara az egy órás családi koncert során improvizatív módon kezeli a táncos-zenés együttlétet: a gyerekek, sőt a szülők is aktív részesei és formálói a sok vidámsággal fűszerezett műsornak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 9. vasárnap, 10:30

„A gyerekek választottak minket.”
Az Alma Együttes kezdetben felnőtteknek zenélt, de egy véletlen felkérés kapcsán olyan sikeres gyerekkoncertet adtak, hogy ezt követően rövid időn belül azon kapták magukat, hogy szinte már csak gyerekkoncertjeik vannak.

Buda Gábor, a 25 évvel ezelőtt alapított együttes ötletgazdája, frontembere, énekese és zeneszerzője 2018 augusztusában új zenei alapokra helyezte az általa kialakított világzenei hangzást. Ekkor érkezett a zenekarba a kiváló basszusgitáros Berkesi Alex, majd 2022-ben Mits Marci szaxofonos is csatlakozott a csapathoz.

Az ország talán legismertebb gyerekzenekara az egy órás családi koncert során improvizatív módon kezeli a táncos-zenés együttlétet: a gyerekek, sőt a szülők is aktív részesei és formálói a sok vidámsággal fűszerezett műsornak. Sikerük kulcsa a gyermeklelket megérintő őszinteségben, a nevető- és táncizmokat egyaránt megmozgató képességükben rejlik.

A zenekar saját dalai mellett 27 éve töretlen sikerrel adja elő klasszikus és kortárs költők legszebb verseit megzenésítve. Műsoruk során nevetve tanítják a gyerekeket, miközben felhőtlen és tartalmas szórakozást nyújtanak az egész családnak.

A zenekar számos Fonogram-jelöléssel, arany és platinalemezzel büszkélkedhet. A Gábor által komponált daloknak több mint 280 milliós youtube-letöltése van. Legsikeresebb daluk, a Ma van a szülinapom, a leggyakrabban megosztott hazai tartalom a Facebook-on. Az együttes a rendkívül sikeres Bogyó és Babóca rajzfilmsorozathoz írt zenét, főcímdalt készített a Khumba, vagy a Manu, a legsirályabb fecske című, 3D-s animációs rajzfilmekhez.

Évi 250-300 teltházas koncertet adnak itthon és külföldön.

A koncert hossza 60 perc.

Közreműködők

Zenekari tagok

Buda Gábor (Alapító-tag) gitár, ének, vokál
Berkesi Alex (Tag) basszusgitár, hegedű, vokál
Erkel Gyula (Meghívott vendégzenész) ütős szekció

Ajánlatunk


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!