Program


Aladdin
3

Aladdin

Valódi családi szórakozásra ad lehetőséget Aladdin lovas színházi meséje, ahol káprázatos mágiák és lovas attrakciók varázsolják el a kicsiket és nagyokat egyaránt. S, hogy a jó győzedelmeskedik a rossz felett, Aladdin elnyeri jutalmát és boldogan élnek szerelmével még meg nem halnak, szinte már mesének is hihetetlen.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 3. szombat, 19:30

Aladdin

A mesés keletet idéző történetben megelevenedik Aladdin, az ifjú, aki rátalálva egy varázsgyűrűre, majd egy különleges lámpásra, annak megdörzsölésével egy dzsinnt idéz meg, aki minden kívánságát teljesíti. A fordulatokban gazdag musicalben a jó és rossz harca, a hihetetlen varázslatok és a misztikus keleti világ csodái váltakoznak, melyet a Nemzeti Lovas Színház művészei tesznek igazán fordulatokban gazdaggá.

Valódi családi szórakozásra ad lehetőséget Aladdin lovas színházi meséje, ahol káprázatos mágiák és lovas attrakciók varázsolják el a kicsiket és nagyokat egyaránt. S, hogy a jó győzedelmeskedik a rossz felett, Aladdin elnyeri jutalmát és boldogan élnek szerelmével még meg nem halnak, szinte már mesének is hihetetlen. Pedig ez a történet nagyon is igaz!

A címszereplőt, a jóképű és dörzsölt agrabai utcakölyköt Mohácsi Márk kelti életre. Aladdin szeretné maga mögött hagyni a tolvajok világát, mert hisz benne, hogy nagyobb dolgokra hivatott, de hogy a hatalmas szultán gyönyörűséges lányának a szerelmét is elnyerheti – abban még ő sem hisz.

A történet mozgatórugója a mindig vicces Dzsini, a lámpás szelleme, akit a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, Pintér Tibor alakít. Dzsini a történet elején Aladdin szolgálatába áll, majd életre szóló barátság alakul ki közöttök – akárcsak a való életben, hiszen Pintér Tiborra szinte apjaként tekint az Aladdint megformáló roppant tehetséges színész. A lámpás kék szelleme pedig valóban “színes” egyéniség: mindig mókás és tettrekész, de a szíve is a helyén van és nem mellesleg a Nemzeti Lovas Színház előadásában a lovakat is megbabonázza. És persze örökkön dalra fakad – ebben is nagy hasonlóságot mutatva megformálójával.

Jázmin – a szultán gyönyörű, bátor és határozott lánya – arra vágyik, hogy a megismerje az életet a palota falain túl, és hercegnőként jobban szolgálhassa Agraba lakóit. Jázmin hercegnőt Ilyés Jenifer alakítja, aki a történet szerint belehabarodik a nincstelen fiúba és együtt élnek át számos kalandot, amíg végül az egymáséi lehetnek.

A szerelmesek elé Jafar, a szultán számító udvari főtanácsosa állítja a legtöbb akadályt. A ravasz és a varázslatait a rossz szolgálatába állító intrikus fekete lovával vágtat majd be a küzdőtérre – Gazdik Dávid megformálásában. Egyetlen gondolat foglalkoztatja csupán, hogy ő kerülhessen a trónra! És ezért bármire képes, ördögi tervet forral, hogy a kezébe kerüljön a hatalom.

És ne feledkezzünk meg Jázmin szolgálójáról, barátjáról és egyben fő bizalmasáról Amiráról sem, aki természeténél fogva vicces, pimasz és a lovak nagy barátja. A szépséges szolgálót Pápai Kíra alakítja.

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!