Program


AL DI MEOLA KONCERT

AL DI MEOLA KONCERT

Az amerikai virtuóz utánozhatatlan gitártechnikája, fúziós dzsessz, latin, világzenei és funk elemeket is alkalmazó, sokszínű dallamvilága feledhetetlen estét ígér az újszegedi szabadtérire látogatóknak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 26. szerda, 21:00

Al Di Meola koncert

A hazai zenei paletta kiválóságai mellett egy világhírű fellépő is megtiszteli idén az Újszegedi Szabadtéri Színpadot. Július 26-án „a világ legjobb gitárosa”, Al Di Meola Grammy-díjas zenész-zeneszerző kápráztatja el a szegedi közönséget. Az amerikai virtuóz utánozhatatlan gitártechnikája, fúziós dzsessz, latin, világzenei és funk elemeket is alkalmazó, sokszínű dallamvilága feledhetetlen estét ígér az újszegedi szabadtérire látogatóknak.

Ajánlatunk


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!