Program


Aire Flamenco

Aire Flamenco

Az Aire Flamenco műsora a tradicionális flamenco műfajokból válogatva hívogat egy olyan mediterrán kalandra, amelyben a déli tengerek levegője a budapesti belvárosi színház varázserejével fonódik össze, és kísér Téged még napokon át.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 17. péntek, 20:00

A flamenco tüze körül ülni és poharazgatni, megosztani az akkor és csak ott spontán alakuló zene és tánc örömét régi, vagy új barátokkal, kontroll nélküli jókedvvel és együttérzéssel beleengedni magad a muzsikába és az éjszakába, átadni magad a déli napfény és saját magad csodáinak. Sok egyéb mellett ez az Aire Flamenco, a hangulat, vagy atmoszféra, ami körüllengi ezt az ősi, ugyanakkor nagyon is naprakész műfajt. A ritmus szilaj lüktetésébe belevegyülő lágy dallam, ezer felé futó ének, sebesen pergő, majd hirtelen megálló tánc, és mindezek találkozása, egybefonódása. Ez maga a beszélgetés a tűz körül, amibe Téged is várunk, hogy bekapcsolódj figyelmed, aznapi kedved energiáival, megidézett történeteid hangulatával. 

Ezen az estén a hazai flamenco élet rég-új szereplőjével élesztjük fel a tüzet. Kóródi Gyöngyvér, La Perla énekes nemrég tért haza Jerezből, amit a flamenco bölcsőjének is neveznek. Az énekeken, dallamokon túl hozta magával mindazt a lelkesedést, attitűdöt és hangulatot, ami a műfaj életigenlő rezgéseit adja. Dalait Girán Péter gitárművész kíséri gitáron, Baklanov Szandra cajónon és Böröcz Petra flamenco táncművész tánccal. György Andrea hegedűművész csodás játéka igazán különleges hangulatot kölcsönöz majd az estének.

Böröcz Petra - tánc
Kóródi Gyöngyvér - ének
Girán Péter - gitár
György Andrea - hegedű
Baklanov Szandra - cajón, taps

Exkluzív kávézónk várja Nézőinket előadás előtt-alatt-után.
[ FÉM | színház+kávézó+belváros ] 
Itallap: https://www.femszinhaz.hu/kavezo

Kávéházi nézőtér: 4 szék az asztalok körül.

Az előadás napján magasabb jegyárral kell számolni!

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A tavaly hatalmas sikert aratott, teltházas aréna koncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el a közönséget rendkívüli tehetségével. Bence legújabb, Pianoshphere című albuma egyben a névadója az idei turnénak, amelyet Ausztrália és Nyugat-Európa után a prágai O2 Arénában majd a dubai Coca Cola Arénában élvezhet a közönség. A turné utolsó állomása pedig a budapesti MVM Dome, 2024. december 7-én.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!